Startsida

Händelser
2012

Här kommer jag att berätta om vardagliga händelser, träning, tävling, utställning och annat som händer och sker hos oss! Om hundar, natur och djur!
Tidigare års Händelser finner ni längst ner på sidan under respektive årtal.

Datum Händelser
   
23 juli GRATTIS Cissi & Diva till nya titeln i den unga sporten Rallylydnad, RLD N, Rallylydnadsdiplom Nybörjare. Wynntorpare kan!!!
20 juni GRATTIS Tina & Rosso till SM-debuten i lydnad, 34:e plats och betyg i alla moment, jäkligt bra jobbat!!!
7 januari Lite snö har kommit idag.

Tack härliga valpköpare för era prestationer under 2011! De stora är förstås Diva och Cissi på U-SM i lydnad och Rosso och Tinas poäng som räcker till plats i kommande SM. Ludde och Anna som kommit en bra bit på väg inom Freestyle. Rickard och Trolle som kämpar på i elitspår bruks. Catja och Ella med Kerstin i både bruks sök, bruks spår och lydnad elit. Ja alla ni som har varit ute på banan och aktiverat era underbara Wynntorpare.

Tyvärr har det inte blivit några träffar hos mig under året, varken ork eller tid räcker till att ordna tjusiga träningshelger men jag hoppas att ni alla vet att jag finns här som stöd och tänker på er ofta även om vi tyvärr sällan hörs!

Saknas en hel del uppdateringar på sidan men ska försöka fixa det framöver.

5 januari Nu har vi påbörjat ett nytt år, hoppas det blir bättre än det förra. Vintern har ännu inte riktigt hittat hit, lite snö fick vi i söndags och i tisdags men det är nästan borta redan. Nu känns det som om den kan hålla sig borta resten av vintern. Vi går i alla fall mot ljusare tider, det har vänt och nog kan det märkas redan att det är ljust lite längre på eftermiddagen.

Ny dator ska det snart bli här också. Får hoppas att hemsidesprogrammet är kompatibelt med nya operativsystemet men det återstår att se. Jag gillar min gamla dator men den börjar bli lite opålitlig tyvärr efter så där 7 år eller nåt. Så nu blir det en Dell som jag hoppas ska hänga med ett tag om jag får fart på den när den anländer.

Lite fix med hemsidan ska jag försöka få till också, det har varit dåligt med uppdateringar men det är också lite dåligt med rapporter från er med wynntorpare när ni är ute och tävlar...

God fortsättning på nya hundåret!

 
2006 2007 2008 2009 2010 2011