Minns…

bruse

Honey Queen’s Huntsman
860120-990902
Några av hans meriter:
LP I (bästa resultat 190 p)
3×3:e pris lydnadskl III
2xCk, 3bhkl, 6xHp från veterankk, BIR-veteran

En underbar herre som jag haft glädjen att äga.
Han kom till mig 1½ år gammal från ett hem där han inte haft det så bra, med en stark egen vilja och liten tro på människor. Det tog lång tid och en del tårar innan vi visste var vi hade varandra men sedan var jag hans stora trygghet i livet
.

Vi gjorde allt tillsammans, en underbar kompis.

eccqus

Honey Queen’s Eccqus
900216-020310

Några av hans meriter:
LP I, LP II
Godkänt BoK-prov SBK
3 nybörjarkl jaktprov
6xCk, flertal Hp bla i jaktklass, 3 bhkl, BIR-veteran

Den lilla hunden med det STORA hjärtat.
Jag har svårt att finna ord för denna modiga, älskvärda, sagolikt snälla lilla kille som dog i min famn en natt i bilen på en mörk landsväg på väg hem.
Hans stora begränsning i livet var hans höftledsfel men trots det fick han fina meriter och framför allt så var även han en underbar kompis i alla lägen.

Gaija 5a

Vassruggens Gaija Jardu
981011-090930

Älskad och oändligt saknad.
Gaija steppade sig genom livet, alltid lika glad, nyfiken och full av energi. Lockade till många skratt med sitt sätt och sin glädje till livet.
En lycklig hund som levde livet i full fart, kom man inte framåt så kunde man galoppera på stället.
Hon älskade att showa på utställning, älskade att hämta fågel i skogen och i sjön, vare sig det var små eller stora kanadagäss. Gjorde alltid sitt bästa på lydnadsplanen eller i spåret och ville mer, mer, mer…
Mycket har hon lämnat till sina barn och barnbarn som jag har kvar och som ger mig stor glädje.
Läs mer om Gaija på hennes egen gamla sida, klicka här!

Wynntorps Albin
020507-131220

”Albin” = den ljuse eller han som kommer med ljuset, båda delarna stämmer på denna härliga kille. Kennelns allra förstfödde, mitt eget lilla mumintroll, som döpte sig själv första veckan, till Uffe.
Aldrig en mörk stund med Uffe i närheten, han strålade glädje, vänlighet och lycka omkring sig. En hund med STORT självförtroende, har aldrig träffat på en hund som trott så mycket på sig själv och det i enbart positiv ton.
En hund som aldrig ens skulle fundera på att bråka med någon. Den bäste valpfostraren och ”pappan” till mina valpkullar, den trygge att sova hos för alla. Uffe gick inte obemärkt förbi och gjorde alla lika glada.
Uffe, grabben som tyckte mentalbeskrivningen var den roligaste skogspromenaden han varit på och det blev bara roligare hela tiden.
Uffe som kunde le med hela ansiktet.
Högt älskad och djupt saknad efter att han hastigt insjuknat i akut lymfocytär leukemi och vi fick en sista vecka tillsammans.

0054

Wynntorps Agnes
020507-150901

Agnes (betyder den kyske), en prinsessa ut i klospetsarna, särskilt när hon fick flytta till Södertälje mitt i livet och få sitt eget kungadöme.
Högt älskad av alla inklusive sin bror Uffe, uppväxta tillsammans, bästa vänner genom livet. Lekte, brottades och bara var tillsammans.
Agnes, som bestämde på egen hand vem som var värdig hennes vänskap, hon valde några få med omsorg genom livet.
Mamma till min E-kull, en mycket bra mamma, men så hade hon ju sin egen mor att brås på.